Приказна и скандална: Любовта на 72-годишния Ричард Гиър и 38-годишната Алехандра Силва

ричард гиър
Снимка: Getty/Gulliver

Днес страхотният Ричард Гиър празнува своя 72-ри рожден ден!

Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската журналистика Алехадра Силва минаха под венчилото през 2018 г., а любовната им история ни напомня на сюжет на приказка или романтичен филм. Началото на връзката им е доста сложно, тъй като в онзи момент и двамата са в процес на развод, но съдбата ги среща и събира.

Сега двойката споделя, че не може да опише щастието си и не могат да спрат да се наслаждават на връзката, която са изградили, и на взаимното си обожание.

ричард гиър
Снимка: Getty/Gulliver

Всичко започва през 2014 г., когато Ричард е отседнал в хотел, който принадлежи на семейството на Алехандра. Техен общ приятел ги запознава, а двамата усещат моментална връзка помежду си и са неразделни от този момент насам. Тогава и двамата преминават през труден момент и са в процес на развод, но именно общите им неволи ги сближават още повече. Алехандра признава, че и двамата са почувствали, че срещата им е съдба и така им е било писано.

Алехандра признава още, че семейният живот с Ричард ѝ се струва като приказка. Тя разкрива, че актьорът пише песни за нея всеки ден и всяка сутрин я разпитва за нещата, които я правят щастлива. "Чувствам се като най-голямата късметлийка, имам мъж, който ме цени и не се страхува да показва чувствата си", споделя Алехандра.

Двамата имат 34 години разлика, но винаги са казвали, че това не е проблем за тях. Алехандра определя съпруга си като "най-смиреният, чувствителен, страстен, забавен и щедър мъж на света" и признава, че Ричард има доста повече енергия от нея. Събира ги страстта им към това да помагат на другите и разбира се фактът, че са луди един за друг. Алехандра споделя още, че се чувства "като в романтичен сън, от който не иска да се събуди."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre juntos.. Te quiero. Always together... I love you. #AlejandraGere #RichardGere #españa ♥️#usa

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Но Алехандра не е единствената, която се чувства така в тази връзка. Самият Ричард Гиър признава, че е най-щастливият мъж на света, защото се е оженил за толкова умна, забавна и чувствителна жена, която е готова да жертва себе си в името на благото на останалите.

Актьорът споделя, че Алехандра сякаш е "докосната от ангел" и не може да си представи да изживее живота си с някой друг.

Двойката има две общи деца - Александър, роден в началото на 2018 г., и още едно момче, което се появи през пролетта на 2020 г.

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти