Личният живот на госпожа Бонд

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз
Снимка: Getty/Guliver

Лилия Огнянова

Рейчъл Уайз е талантлива актриса, майка и съпруга на един от най-желаните от жените и уважавани от мъжете човек – Даниел Крейг.

Двойката е известна не само с хубавите филми, в които участват, но и с това, че пазят личния си живот наистина личен и нито папараци, нито по-нахални журналисти могат да нарушат усамотението им.

В едно от последните си интервюта обаче Рейчъл споделя малко повече за личния си живот и брака си агент 007.

45-годишната Уайз разкрива, че в 20-те си години е била доста нещастна и самотна.

Бях почти винаги необвързана и самотна. Ядях сама пица в къщи, взимах си романтични филми... правех всички клишета.

Беше ми тежко, но пазех надеждата, че това ще се промени един ден. Тревожех се за толкова много неща и просто не можех да изпитам щастие. Нямаше нищо, което да ме накара да се почувствам наистина добре. Когато навлязох в 40-те си години всичко се промени“.

След няколко дългогодишни, но неуспешни партньорства нещата наистина се променят към по-добро за Рейчъл, когато се запознава с Даниел.

Двамата решават да се оженят през 2011 г. след едва 6 месеца връзка. Сватбата е тайна и на нея присъстват едва четирима души, сред които са 22-годишната дъщеря на Крейг Елла от брака му с актрисата Фиона Лудон и синът на Рейчъл от режисьора Дарън Аронофски.

Уайз разкрива, че двамата със съпруга ѝ предпочитат да си стоят вкъщи и да тестват различни кулинарни рецепти. Това им действало успокояващо и зареждащо, а лъскавите холивудски партита просто не били за тях.

Към момента Даниел и Рейчък живеят Ню Йорк, но прекарват повече време в Лондон, където се снима поредния филм за Джеймс Бонд.

Сходни статии:

Даниел Крейг: "Не искам повече да бъда Джеймс Бонд"
За кого мечтаят жените?
Отново инцидент с Даниел Крейг по време на снимките на Джеймс Бонд

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти