Мадона е притеснена от предстоящата й изява на Супербоул

Мадона по време на лондонската премиера, състояла се в началото на 2012-та, на филма W.E., на който тя е режисьор
Снимка: ЕПА/БГНЕС
53-годишната американска певица Мадона сподели в шоуто на водещия Андерсън Купър, излъчващо се по "Си Ен Ен" (CNN), че вече е много развълнувана от предстоящия й мини концерт, който ще се проведе на 5 февруари по време на финала за Супербоул.

"Нямате представа колко съм притеснена от този лайф. Все пак трябва да изнеса най-страхотното шоу по средата на друго невероятно събитие каквото е финалния двубой за Супербоул", допълни изпълнителката по време на въпросното телевизионно интервю.

За изявата й са отредени 12 минути ефирно време, като обикновено самата спортна проява, предавана по "Ен Би Си" (NBC), събира над 100 млн. зрители пред малкия екран.

"Със сигурност ще пея на живо", разказа тя.

По този повод Елтън Джон, с когото Мадона има пререкания от доста време, се заяде за пореден път с кралицата на попа, пожелавайки й да си отваря устата в синхрон с плейбека.

Съвсем скоро ще бъде пуснат и клипът към песента Give Me All Your Love, в който ще се включи и хип-хоп сензацията Ники Минаж с поредния неин речитатив. Песента ще влезе в 12-я албум на Мадона, озаглавен MDMA, който се очаква да бъде готов в края на март тази година.

Също така Мадж обяви, че възнамерява да отвори 10 училища в южноафриканската държава Малави, откъдето вече осинови две деца (Давид и Мърси), в които ще се обучават над 1000 души.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти