Кой харесва лоши момчета

Кротка, но само привидно
Снимка: Getty/Guliver

60-годишната актриса Анджелика Хюстън споделя, че винаги се е влюбвала в мъже с характер и буен нрав. Именно това я привлича и в трикратния носител на "Оскар" Джак Никълсън, когато се срещат за първи път през 1973 г.

"Острият му, дързък език и непредсказуемо поведение ме заплениха в него от мига на нашето запознанство", разказва Анджелика.

Двамата са имали близо 17-годишна връзка с множество събирания и раздели между 1973 г. и 1989 г.

Хюстън допълва, че вечно попада на мъже, занимаващи се под някаква форма с изкуство. Не случайно в личния й живот присъстват точно такива типажи.

Актрисата, която е носител на "Оскар" за филма "Честта на фамилията Прици" (1986 г.) последно бе омъжена за скулптура Робърт Греъм. Бракът им продължи 16 години, но за зла участ приключи през 2008 г. след внезапната смърт на нейния съпруг.

Още преди на навърши 20 години, Анджелика се изявява като модел, когато към края на 60-те се запознава и с фотографа Боб Ричардсън, който е с 23 години по-възрастен от нея.

"Толкова неща преживях, но и сега с Джак Никълсън сме страхотни приятели. След погребението на Робърт той ми даде своята подкрепа и разбиране", коментира актрисата.

Талантът на Хюстън безспорно се предава и по генетичен път, защото неин баща е режисьорът и актьор Джон Хюстън (1906-1987), а дядо й пък е актьорът Уолтър Хюстън (1883-1950).

Интересното е, че и двамата са носители на "Оскар" и то за един и същи филм "Съкровището на Сиера Мадре" (1949 г.). Тогава Джон печели статуетката за най-добър режисьор, а баща му за най-добър актьор в поддържаща роля.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти