Списанията с ликовете на Сара Джесика Паркър и Мила Кунис вървят като топъл хляб

Очевидно визията на Мила Кунис е притегателна за повечето читатели на списания
Снимка: EПА/БГНЕС
Оказа се, че образите на популярни дами като Сара Джесика Паркър, Хайди Клум, Дженифър Анистън и Мила Кунис се явяват като златни кокошки за печатната индустрия. Това се дължи на факта, че повечето световни месечни списания, които са били украсени от тези четири знаменитости, са продавали изданията си в стотици хиляди копия, гласи щатско проучване, проследяващо годишните тиражи на популярни печатни медии.

Така например актрисата от украински произход Мила Кунис, която се снима за тазгодишната февруарска корица на американския "Космополитън" е привлякла 1.7 млн. жители на САЩ да се сдобият с въпросния брой. Съвсем други обаче са тиражните цифри при нейния екранен партньор от лентата "По приятелски" Джъстин Тимбърлейк.

Певецът, който напоследък се изявава повече като актьор, украси октомврийското издание на списание "Ескуайър". За жалост неговата популярност отчете на издателите на медията само 73 хил. продадени екземпляра, което нареди този брой на последно място по приходи за изминалите 12 месеца.

В дъното се нарежда и тийнсензацията Джъстин Бийбър. Канадският изпълнител бе лице на февруарското издание на "Венити феър", което отчете 245 800 продадени копия. Същият резултат поставя този брой сред трите най-слабо търсени в историята на "Венити феър" от 1992-ра насам.

46-годишната Сара Джесика Паркър имаше доста корици зад гърба си през 2011-та, а тази за августовския брой на американския "Вог" донесе на изданието едни от най-силните постъпления за годината.

В редиците на първенците по продажби се нарежда и Дженифър Анистън, тъй като юлското издание на списание "Мари Клер", на което тя бе лице, се оказа сред най-търсените издания на медията за изминалите 365 дни.

Ликът на супермодела и майка на четири деца Хайди Клум се оказа печеливша стратегия за августовския брой на списание "Гламър", който бе един от най-добре позиционираните на пазара за последното дванадесетмесечие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти