Пола Абдул се мисли за перфектна

Всичко ми е наред
Снимка: ЕПА/БГНЕС
49-годишната щатска певица Пола Абдул, която в момента е жури на американския вариант на музикалното риалити X Factor счита, че нейният житейски опит и борбен дух са перфектен пример за участниците в едноименния телевизионен формат, които искат да постигнат успехи в професионалната сфера.

''Ние трябва да гоним отлични резултати, както в кариерата си, така и в посока на по-здравословен начин на живот'', допълва Пола, която дълго време се е лекувала от булимия, а вече 16 години е член и на Американската национална асоциация по хранителни разстройства.

''Постоянно обяснявам на състезателите в X Factor за моите житейски битки с това коварно заболяване, а най-ценното, на което искам да ги науча е да бъдат смели, дръзки и приемащи останалите, а не непрекъснато да се сравняват и конкурират едни с други'', разказва носителката на ''Грами'' и ''Еми''.

Абдул е наполовина сирийка, а в средата на 80-те и началото на 90-те години е един от непрестанно търсените хореографи отвъд океана, работила с някои от най-изявените имена в шоубизнеса включително и това на Майкъл Джексън.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти