Джоан Колинс разкри, че само веднъж се е доверявала на ботокса

Няма лъжа и оптична измама
Снимка: Getty/Guliver
Британската актриса Джоан Колинс, която е на прага на своите 79 години, сподели за първи път в медийното пространство, че се е подлагала само на една единствена процедура с ботокс. В интервю за английското издание на списание "Гламър" (Glamour), тя казва, че никак не е била очарована от въпросното разкрасително преживяване.

"Направих тази грешка само веднъж, защото исках да залича бръчките по челото ми, но болката беше непоносима. Лично за мен сексът е най-добрата терапия против остаряването", допълва носителката на "Златен глобус" (1983 г.) за сериала "Династия" (Dynasty).

Колинс твърди, че вече 10 години се радва на хармоничен брак с петия си съпруг Пърси Гибсън, който е с 32 лета по-млад от нея.

"Освен това, когато се огледам и видя всички тези кошмарни пластични интервенции по лицата на толкова много хора, трудно бих избрала тази участ за себе си", коментира актрисата.

Джоан не веднъж е била обект на нападки, че няма как, наближавайки 80-те, да изглежда по показания по-горе начин без помощта на скалпела.

"Истината е, че винаги съм се грижила за своята кожа, а освен това е практически невъзможно да изляза, където и да било без грим. Всъщност само моето семейство и градинарят са ме виждали без макияж", разказва с чувство за хумор тя.

Британката, която е майка на три деца, допълва, че през 40-те и 50-те години в Холивуд редица нейни колеги са били пристрастени към алкохола, опиатите и безразборния секс, така че за нея е безсмислено младите актьори непрекъснато да оправдават неуспехите си с подобни изкушения в днешно време.

Джоан е сестра на писателката Джаки Колинс, с която от години не си говорят, а един от петте й брака включва величия като Уорън Бийти, но тяхната законна връзка продължава едва година и половина, приключвайки в началото на 60-те.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти