Книгата на Мерил Стрийп

Книгата на Мерил Стрийп
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мерил Стрийп издаде, че планира да публикува книга с всичките си речи, подготвени, когато е имала шанс да спечели Оскар.

Актрисата е на 62 години и до момента е била номинирана от Академията 16 пъти, но само е получавала само две отличия - през 1979 г. за Най-добра поддържаща женска роля във филма Kramer Vs Kramer и през 1982 г за Най-добра роля в лентата Sophie's Choice.

Стрийп признава, че всеки път си е подготвяла реч в случай, че получи наградата, но така и не е имала възможност да прочете написаното.

"Най-вероятно ще публикувам всичко в книга", споделя актрисата.

За ролята си във филма "Желязната лейди" се очаква актрисата да получи отново номинация за Най-добра женска роля. Самата Мерил споделя, че въпреки редицата номинации и отличия, които е получавала, все още се чувства поласкана и изненадана, когато я предложат за награда.

"Когато ме номинираха миналата година си помислих - вече съм толкова стара, но те продължават да ме забелязват! Това е невероятно!"

В момента се очаква да бъде официално пуснат филма "The Iron Lady" ("Желязната лейди"), който е посветен на Маргарет Тачър, а Мерил Стрийп изпълнява главната роля

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти