Кейт Мидълтън с впечатляваща фигура

Кой би предположил, че тази жена е родила преди броени седмици
Снимка: Getty/Guliver

Кейт Мидълтън показа завидни волейболни умения и идеални пропорции на фигурата си по време на благотворително събитие в Източен Лондон, набиращо средства за млади спортисти в неравностойно положение.

31-годишната херцогиня на Кеймбридж бе избрана за патрон на проявата "SportsAid", а това е първата нейна публична изява след раждането на сина ѝ принц Джордж Александър Луи, в която тя не бе придружавана от нейния съпруг принц Уилям.

Кейт показа доста пъргавост и физическа издръжливост на игрището за волейбол, въпреки че през цялото време бе с обувки на 10-сантиметровa платформа.

Да припомним, че младата кралска двойка приветства раждането на първородната им рожда на 22 юли, а в момента семейството живее в лондонския дворец Кенсингтън. Освен след изписването на Кейт Мидълтън от болницата, където тя роди, нейният син не се е появявал публично никъде другаде.

За идната сряда (23 октомври) пък е планирано кръщенето на 3-месечния принц Джордж Александър Луи, а 45-минутната церемония, на която са поканени само тесен кръг близки и роднини на Кейт и Уилям, ще бъде водена от епископа на Кентърбъри.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти