Кейт Мидълтън и принц Уилям изпращат скрито послание до Меган Маркъл и принц Хари?

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж искат да изяснят нещо по време на новите си публични ангажименти, смята кралски експерт.

В ново интервю за списание Closer биографът Дънкан Ларком, автор на „Принц Хари: Историята му отблизо“ (“Prince Harry: The Inside Story”), коментира поведението на принц Уилям и Кейт Мидълтън напоследък, което той определя като отговор на твърденията на Меган и Хари по време на интервюто им с Опра Уинфри.

През март тази година херцогът и херцогинята на Съсекс обясниха пред телевизионната водеща причините да се оттеглят от задълженията си като висши членове на кралското семейство: включително липсата на подкрепа и коментари за цвета на кожата сина им Арчи преди той да се роди.

Макар че кралското семейство предимно запази мълчание относно изявите на Хари и Меган, според Ларком бъдещият крал и кралица изпращат много ясен отговор на твърденията, разказват от Marie Claire. По-специално той има предвид изявление, което Уилям публикува лично в Twitter през юли в отговор на расистки атаки в интернет, отправени към чернокожи футболисти от националния отбор на Англия след загубата на финала на Европейското първенство.

„Отвратен съм от расистките обиди, насочени към футболистите на Англия след снощния мач“, написа Уилям в личен туит, подписан с „W“, от профила на двореца Кенсингтън. „Напълно неприемливо е играчите да търпят това отвратително поведение. То трябва да спре сега и всички замесени трябва да носят отговорност.“

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

„Уилям и Кейт в момента определено са включили чара си в действие - и това работи. Въпреки че Уилям винаги е говорил против расизма, изявлението му този път беше наистина силно и особено актуално след обвинението на Хари и Меган за кралското семейство“, казва Ларкомб за туита.

„Уилям и Кейт запазиха достойно мълчание, но сега оставят действията им да говорят. Сякаш почти изпращат тайно съобщение до Хари и Меган, казвайки: „Ще продължим нататък, ние сме все още тук, не отстъпваме, а продължаваме напред. Това е послание към Хари, че животът продължава - със или без него.“

Ларкомб вярва, че принц Уилям и Кейт Мидълтън се борят активно и срещу още едно твърдение от интервюто на Опра Уинфри с Хари и Меган - идеята, че бъдещият крал е „в капан“.

Меган Хари Опра Уинфри
Снимка: Getty

По време на интервюто херцогът на Съсекс беше откровен за обтегнатите си отношения с няколко членове на семейството и спомена за различното положение, в което се намират баща му и брат му като преки наследници на трона. „Баща ми и брат ми, те са в капан. Те не могат да си тръгнат“, сподели той.

Според Ларкомб обаче Уилям и Кейт не са непременно съгласни с това.

„Няма съмнение, че семейство Кеймбридж са запомнили обвинението, че Уилям е „в капан“ в роля, която той не иска, и са решени да покажат, че това не е така“, смята експертът. „Кейт е постоянно усмихната, където и да отиде - тя изпраща послание към Хари и Меган, казвайки: „Щастливи сме, забавляваме се - не сме в капан, както заявихте.“

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти