Какво са годините за нея?

Какво са годините за нея?
Снимка: Getty/Guliver

Вчера – неделя, 25 март, Сара Джесика Паркър отпразнува своя 47-и рожден ден.

Няма как да й се отрече, че за годините си изглежда повече от добре. Самата тя споделя няколко от тайните си методи, които й помагат да поддържа красива фигура. Ето и някои от тях.

Фитнесът е приоритет
Паркър тренира всеки ден с личен треньор. По здравина на ръцете и издръжливост Сара се нарежда след Камерън Диас, която наскоро призна, че се е вманиачила на тема фитнес. Актрисата от "Сексът и градът“ тренира с тежести и редовно посещава курсове по йога. Относно спорта, тя споделя: "Определено се чувствам здрава и в добра физическа форма. Когато си млад, не се замисляш много за спорт, защото така или иначе всеки ден, като се събудиш, се чувстваш страхотно. Сега, когато съм по-възрастна, трябва да правя повече за себе си.“

Не гладува
Сара Джесика Паркър не крие, че обича да си похапва и не може да се лиши от неща като пица, бекон и сладко. Също като Гуинет Полтроу тя признава, че обича да готви и не може да спазва строга диета. Ключът към успешното съчетаване на храна и красива фигура се крие в това, че актрисата никога не загърбва тренировките си, труди се упорито във фитнеса и никога не прекалява с храната. Ако й се яде пица, ще вземе едно парче, но ще се ограничи до толкова.

Движение, движение, движение
Сара Джесика Парър е известна с любовта си към разходките. Тя предпочита да се движи из града пеша или с помощта на колело, както и да се лишава от услугите на асансьора и да ползва стълбите. Тя твърди, че това е най-добрият начин да поддържаш хубава фигура.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти