Как звездите поддържат фигура

Кати Пери винаги е правела впечатление с невероятната си фигура
Снимка: Getty/Guliver

Сигурно всеки си мисли, че е трудно да изглеждаш като холивудска звезда. Разбра се вече, че Дженифър Анистън харчи по 8000 долара на месец за външния си вид. Ето какви са техниките на различни холивудски дами да поддържат добър външен вид и красива фигура.

Съветът на Анистън за поддържане на фигурата е лесен – просто не ядеш нездравословна храна. Въпреки това, тя дава по 680 долара всяка седмица, за да се радва на услугите на специалист диетолог.

Пинк споделя, че за да запази добрата си фигура, спазва органична диета, която основно включва пресни плодове, зеленчуци и риба. Все пак, певицата не крие, че често се изкушава да си вземе парче пица и бутилка вино.

Кати Пери, също като Анистън, се старае да избягва нездравословните храни, пие соево мляко и яде свежи, органик зеленчуци всеки ден.

Интересно е да се спомене, че британската певица Адел е твърдо решена да отслабне. Преди тя беше казала, че не се интересува от килограмите си и не й пука дали ще я нарекат "дебела“ или не. На тазгодишното раздаване на наградите "Грами“, обаче, Адел показа доста по-вталена фигура от преди. Сега тя спазва стриктен хранителен режим, с който се очаква да свали два размера до началото на лятото.

Певицата изгуби няколко килограма, вследствие на операцията си и отказа тютюнопушенето и е готова да продължи с добрата работа, разкриха източници.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти