Яна Маринова отговори на провокативен въпрос и вдъхнови последователите си

Яна Маринова е все така активна в социалните мрежи и не пропуска възможност да сподели със своите последователи вдъхновяващи мисли и новости в живота си. 

На една от последните снимки, които публикува в профила си в Instagram, я виждаме усмихната и заобиколена от красива природа, а описанието към нея ни подейства особено мотивиращо:

Често ми се случва да ми кажат "Леле, каква амбиция - Как ходиш в гората по толкова!? Или - Как не се спираш да правиш това или онова, не се ли изморяваш!?!

Винаги се изненадвам, особено когато ми задават този въпрос за нещо, което обожавам да правя.

И да, изморявам се, но с такава умора, от която очите светят, а нощем заспивам уверена, че утрешният ден ще бъде още по-добър. Без кофти чувството, че съм оставила в себе си неизползван потенциал или постигнатият успех е само късмет.

Нали имам само един живот, как да го пропилея за нещо, което радва някой друг, но не и мен!?

Как да прекарам часове на софра в еднотипни разговори, вместо да прочета или изгледам някоя, уникална по рода си история!?

И как да не търся хора, които ме изпълват с възхищение и отговори на стотиците въпроси, които неспирно занимават ума ми!?

За мен логиката е проста, поради личен опит - другото беше адски скучно и неприятно за живеене 😉

Не можем да сме по-съгласни с българската актриса.

Време е да спрем да се оправдаваме за нещата, които ни доставят удоволствие. Време да започнем да се стремим да създаваме вълнуващи истории, а не да молим да ни ги разказват. Да се обграждаме с добронамерени и интересни събеседници.

А останалото е суета.

Лято 2022: съвети за всяка зодия

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти