Опра Уинфри: "У дома е страшна бъркотия"

Само преди месец Опра позира с първия випуск, дипломирал се в създаденото от нея девическо училище в Южна Африка през 2008-ма
Снимка: Getty/Guliver

В новия мартенски брой на щатското женско списание О, Тhe Oprah Magazine, издавано от 58-годишната телевизионна водеща и продуцент Опра Уинфри, самата тя споделя, че чикагският й апартамент прилича на всичко друго, но не и на място за живеене.

"Домът ми постоянно е препълнен с кутии, за които все не остава време да бъдат разопаковани, защото перманентно променям и добавям нещо в обзавеждането", разказва притежателката на състояние от 2.7 млрд. долара.

Въпросното жилище се простира на близо 500 кв. метра (оценено на 5.6 млн. долара), а освен него Опра има в актива си от недвижими имоти къщи в Малибу, Монтесито и "скромно" имение на Хавайските острови.

Уинфри, която прекрати кариерата си на водеща през май миналата година след 25 години в ефир, коментира, че за този четвърт вековен период помещенията, използвани от нея са били единствено спалнята и кухнята.

"Реално никога не съм влизала и употребявала голяма част от останалите стаи, защото винаги съм била адски заета и постепенно домът ми се превърна в пространство само за сън и работа. В един момент осъзнах, че вместо да се чувствам комфортно в него, разхождайки се по пижама сутрин, аз дори нямам табуретка във всекидневната, на която да си опъна краката. Тогава окончателно реших, че е крайно време да действам в името на функционалния ми комфорт", допълва тя.

Жената-телевизия разкрива, че искала да се раздели с всичко старо и ненужно в интериора, което и напомня за миналото и да рестартира живота си, без излишни отлагания. Ето и какво коментира Уинфри за безполезните предмети и дрехи, с които веднага си е казала "Довиждане":

1. "Антикварните мебели - харесвам ги, но са толкова неудобни за седене."

2. "Каменната мозайка - моментално ще я преобразувам в дървен под."

3. "Всички онези обувки, от които краката ми не спират да страдат."

4. "Изхвърлям и дрехите, непокътнати от мен през изминалите две години."

5. "Шаловете - никога не са се вписвали в пейзажа на моята визия."

6. "Същото е положението и с шапките. Имам цяла стая с тях, но сега ги разпродавам с охота, а парите ще дам за благотворителност."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти