Гуинет Полтроу с лична трагедия

През годините актрисата е страдала от тумор на яйчника, анемия, проблеми с черния дроб и следродилна депресия, което я кара да се обърне към здравословното хранене, изключващо всякакви тестени, консервирани, мазни и захарни изделия
Снимка: Getty/Guliver

В интервю за британското списание "You" 40-годишната актриса Гуинет Полтроу за първи път публично споделя, че е преживяла аборт през 2006 година.

Това се е случило малко след раждането на второто й дете – нейния син Моузес.

Пред въпросната медия американката разкрива, че е имало реална опасност за нейния живот по време на третата й бременност, която злощастно завършила със спонтанен аборт.

Американската актриса и носителка на "Оскар" през 1999 г. за главна женска роля във филма "Влюбеният Шекспир" ("Shakespeare in Love") обаче допълва, че това не би я отказало отново да опита да забременее.

"Моите деца постоянно ме питат кога ще им родя братче или сестриче", коментира Гуинет, която успя да издаде и доста успешна книга с готварски рецепти преди две години.

За "You" Полтроу разказва, че вече е факт и нейната нова книга, в която (както и в първата) отново са включени ястия, приготвени само със здравословни продукти.

Да припомним, че актрисата е омъжена от 2003 г. за фронтмена на британската група "Колдплей" ("Coldplay"), от когото има 8-годишна дъщеря на име Епъл и син на шест години, който се казва Моузес.

Иначе най-новата кинороля на Гуинет е във фантастиката "Железният човек 3" ("The Iron Man 3"), чиято световна премиера е след по-малко от месец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти