Гуен Стефани - прекрасна и на 43

Гуен Стефани на корицата на "Marie Claire"
Снимка: Marie Claire

Едва ли някой би помислил, че Гуен Стефани е на 43 години и е майка на две деца, особено след като види последната ѝ фотосесия за сп. "Marie Claire".

Певицата позира със стилна визия за изданието. Отново запазената ѝ марка е изрусената до бяло коса и силно гримираните очи. Гуен изглежда в перфектна форма и е малко трудно да ѝ се вярва, че от година насам е намалила тренировките.

Тя не криеше, че е вманиачена на тема фитнес и полага изключителни усилия, за да поддържа подобна красива фигура на тези години и след две бременности.

Сега обаче певицата споделя, че е оставила тялото си да почива и вече не посещава фитнес залата толкова фанатично често.

Наскоро Стефани и колегите ѝ от групата No Doubt се събраха отново, за да издадат шестия си студиен албум и да докажат, че още има какво да дадат на музикалната история и да забавляват почитателите си.

Паралелно с музикалната си кариера обаче, Гуен има и три модни линии, съпруг и две деца. Певицата и дизайнер споделя, че никак не ѝ е било лесно в последните години, особено след раждането на втория ѝ син.

"Будувах по цяла нощ, защото той имаше ушни инфекции и не можеше да спи. Сутрин ставах рано, за да тренирам, защото бях убедена, че задължително трябва да го правя. После отивах на работни срещи за модните ми линии. След това стигах в музикалното студио и се опитвах заедно с останалите от бандата да запишем новите песни. Бързах постоянно, за да не изпускам от времето с децата, да ги заведа или взема от училище, да им обърна внимание, да ги сложа да спят.... Никак не ми беше лесно."

Относно брака си с Гавин Росдейл, Гуен споделя, че сега са много по-близки един до друг и че той е невероятен баща.

Двамата се ожениха през 2002 г. и имаха доста трудности по време на 10-годишния си брак. Гуен споделя обаче, че бракът ѝ с Гавин е най-голямото ѝ постижение към днешна дата.

Снимки от изключително стилната фотосесия на Стефани за "Marie Claire" може да видите тук, тук и тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти