Годежът на Клуни е потвърден

Годежът на Клуни е потвърден
Снимка: Getty/Images

Британската правна кантора, в която работи приятелката на Джордж Клуни Амал Аламуддин, потвърди, че двойката се е сгодила.

Служителите в кантората "Doughty Street Chambers" в Лондон заявиха, че са щастливи от факта, че адвокатката по правата на човека и наградения с "Оскар" актьор ще се оженят в бъдеще.

"Адвокатите и служителите на кантората поднасят най-сърдечните си пожелания и поздравления към г-ца Амал Аламуддин и г-н Джордж Клуни по случай техния годеж", се казва в изявление на адвокатската фирма, изпратено до АФП.

Амал Аламуддин е родена в Ливан британска адвокатка, която специализира международно право и права на човека. Клуни от дълго време проявява интерес към проблемите с човешките права, като този с хуманитарната криза в Дарфур.

"Амал се справя чудесно, откакто се присъедини към кантората. Тя внася светлина във всичко, с което се захване. Щастлив съм от радостното събитие в живота ѝ", казва директорът на кантората Робин Джаксън.

Сред клиентите на Аламуддин са Юлия Тимошенко, чието задържане адвокатката оспори пред Европейския съд за правата на човека, и основателят на Уикилийкс Джулиан Асандж.

Адвокатът по човешките права Джефри Робъртсън, който работи с Амал по случаите на Тимошенко и Асандж, споделя, че тя е "уважавана" от всички във фирмата.

"Амал Аламуддин е брилянтен и страстен защитник на правата на човека, който вложи огромен труд в работата за подобряването на човешките права", казва той.

Аламуддин и Клуни бяха видени на публично място като двойка за първи път през октомври. Оттогава насам са забелязвани на ваканции в Танзания и Сейшелските острови.

Джродж Клуни има един предишен брак с американската актриса Талия Балсам, който продължава от 1989 до 1993 г. След развода си години наред той упорито твърдеше, че повече няма да мине под венчилото.

Това беше и причината да се раздели с не една и две жени, последните от които – Елизабета Каналис и Стейси Киндлър, бяха истински красавици.

Остава само да пишем до Амал и да я попитаме каква е тайната ѝ за променяне на толкова упорито мъжко мнение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти