Комедиантката Джоан Ривърс се е подложила на 739 пластични интервенции (до този момент)

Почти няма холивудска знаменитост, която да не е била oсмивана от Джоан
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Известната със своето дръзко поведение американска водеща и актриса Джоан Ривърс споделя, че е лягала под ножа в името на по-младоликата визия над 700 пъти. Самата тя дори се пошегува, че почти всеки уикенд е на визитация при своя пластичен хирург.

"Не пропускам седмица, в която да не искам да подобря нещо по себе си. Като лоялен пациент всяка десета интервенция ми излиза безплатно", допълни Джоан в интервю за популярния американски водещ Андерсън Купър. В студиото бе и нейната дъщеря Мелиса, с която участват в риалити формат, разкриващ начина им на живот, озаглавен Joan & Melissa: Joan Knows Best?.

"В един момент си помислих, че майка ми не е на малко години и тези операции са опасни за живота й, но в крайна сметка тя е достатъчно силен човек, за да прецени кое е най-доброто решение за нея", коментира 44-годишната Мелиса.

По време на разговора с Купър, Джоан сподели, че повечето нейни приятели непрекъснато са я разубеждавали да спре с пластичните реконструкции, но тя бързо потушавала техните страсти със своя присъщ хаплив тон, отвръщайки им:

"Моето тяло е храм, който постоянно се нуждае от реставрация."

Джоан Ривърс е една от най-противоречивите и скандални водещи в САЩ. Известна е с комедийните си скечове, в които редовно биват "захапвани" всякакви личности от световния шоубизнес и политическия елит.

Първата й пластична операция, представляваща лифтинг на околоочния контур, е направена през 1965-та, когато тя е на 32, а само преди броени дни в един от епизодите на тв шоуто, показващо как живее, Джоан се подложи на поредната подмладяваща хирургическа намеса за опъване на бръчките в областта на шията, като това се случва само четири месеца преди да навърши 79.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти