Един мъж, когото винаги ще обожаваме: Райън Гослинг на 43

На 12 ноември рожден ден празнува Райън Гослинг!

Роден през 1980 г. в Лондон в канадската провинция Онтарио, той се изявява в шоубизнеса още от малък - кариерата му започва в ранна детска възраст, когато заедно с Бритни Спиърс, Кристина Агилера и Джъстин Тимбърлейк показва актьорски и певчески талант в предаването „Клубът на Мики Маус“.

райън гослинг
Снимка: Getty/Gulliver

Гослинг започва кариерата си с участие в сериалите „Брейкър Хай: На гребена на вълната“ и „Младият Херкулес“, а по-късно се снима и в трилъра „Убийство по учебник“. Екранизацията по едноименния роман на Никалъс Спаркс - „Тетрадката“, го превръща в звезда и следват роли в „Синя валентинка“, „Фрактура“, „Оглупели от любов“, „Маската на властта“, „Мястото отвъд дърветата“, „Гангстерски отдел“ и „Любезни пичове“.

Мюзикълът „Ла Ла Ленд“ (2016 г.) му носи втора номинация за „Оскар“ през 2017 г., след като десет години по-рано е номиниран от Академията за изпълнението си на учител в „Наполовина Нелсън“ (2006 г.). Преди няколкогодишно му отсъствие от екрана успяхме да го гледаме в „Блейд рънър 2049 и Първият човек“, където изигра космонавта Нийл Армстронг.

Актьорът се завърна през 2022 г. с екшъна “The Gray Man” на Netflix по романа „Сивия“ на Марк Грейни. За щастие, ще продължим да го гледаме в ролята на агент Сикс, след като от стрийминг платформата обявиха, че ще екранизират книжната поредица.

Разгледайте тук появите му на червения килим за премиерите на филма ► Обичаме него, обичаме и стила му: Райън Гослинг в тройна доза ярки визии през юли

Предстои ни да го видим в образа на Кен в „Барби“ през лятото на 2023 г., както и в предистория на „Бандата на Оушън“.

Ева Мендес Райън Гослинг
Снимка: Getty

През годините Райън е имал връзки със Сандра Бълок и Рейчъл Макадамс, а от 2011 г. насам е обвързан с актрисата Ева Мендес, след като се запознават при снимките на филма „Мястото отвъд дърветата“. Двойката има две дъщери - Есмералда Амада, която се роди през септември 2014, и Амада Ли, родена през април 2016.

Очарователните цитати на Райън Гослинг за бащинството

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти