Джентълмените на Холивуд

Джордж Клуни е истински джентълмен
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Чарли Шийн, Арнолд Шварценегер, Тайгър Уудс и Ашли Коул се прочуха надлъж и нашир със своите безкрайни изневери и не особено добро отношение към партньорките си. Мъже като тях накараха жените да се замислят останали ли са джентълмени? В Холивуд специално могат все още да се намерят няколко истински кавалера, които знаят какво означават добрите обноски и за тях е въпрос на чест и самоуважение да се държат с дамите до себе си като с кралици.

Джордж Клуни е най-добрият пример за холивудски джентълмен. Жените по целия свят са влюбени в него още от 1994 г., когато актьорът се появи в сериала "Спешно отделение". Клуни е известен с това, че е изключително щедър към своите приятелки, никога няма да забрави да им отвори вратата и се държи невероятно галантно. Освен това едно от най-ценните му качества е, че не разкрива интимни подробности около личния си живот и най-вече за дамата до себе си.

Мат Деймън е доброто момче на киното. Той е предан на съпругата си Лусиана Баросо, която е била сервитьорка в бар, преди да се запознае с актьора. Двамата се срещат през 2003 г., женят се две години по-късно и имат четири дъщери. Никога не се е появявало и най-малко подозрение, че Мат изневерява на жена си. Напротив, той е известен сред колегите си като изключително отдаден на семейството мъж.

Хю Джакмън е секси, може да пее и танцува, освен това е верен до гроб на съпругата си Дебора Лий Фърнес, която е 13 години по-възрастна от него! Двамата са се запознали, когато той е на 26, а тя на 39 и от тогава насам Хю не спира да повтаря и доказва, че Дебора е жената на живота му. След два спонтанни аборта, Фърнес разбира, че не може да има деца, затова двамата си осиновяват момченце Оскар Максимилиан и момиченце Ава Елиът.

Райън Рейнолдс е страхотен мъж и мечта за всяка жена - млад, красив, с разкошно тяло, умен и искащ семейство и деца! Скарлет Йохансон беше така неразумна да се разведе с Райън, което означава само едно - на някоя друга жена ще й излезе късмета с този холивудски истински джентълмен. Рейнолдс така и не каза нищо лошо за бившата си съпруга, въпреки че е имал за какво да й бъде ядосан и какво да разкаже на медиите. Той е истинско добро момче.

Даниел Крейг е известен с прекрасните си сини очи и ролята си на тайния агент и женкар Джеймс Бонд. В живота обаче Крейг е известен с моногамността си и добрите си обноски. Тази година той тайно сключи брак с Рейчъл Уейз и упорито държи любопитните очи далеч от семейството си.

Боно, вокалът на групата Юту (2U) изумява със своята преданост към съпругата си. Певецът има връзка с Алисън Хюсън от 1975 г. Двамата сключват брак през 1982 г. и имат четири деца. Боно е известен освен с моногамията и с филантропията си. Певецът е носител на Нобелова награда за мир и има 22 награди Грами. Не му е нужно да лети, за да бъде окачествен като Супермен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти