Джей Зи подкрепи гей браковете

Джей Зи показа, че е широко скроен човек
Снимка: Getty/Guliver

Рапърът Джей Зи подкрепи гей браковете и решението на президента на САЩ Барак Обама да застане зад еднополовите двойки, съобщи американски таблоид.

В интервю певецът разкри подкрепата си за щатовете, в които еднополовите бракове са легализирани и подчерта, че забраните са "нещо, което дърпа държавата назад".

"Какво хората вършат в домовете си е тяхна работа. Обичаме тези, в които се влюбваме. Не го избираме ние. Нещата не са по-различни от дискриминацията спрямо тъмнокожите. Просто е", сподели пред камерата Шон.

На въпрос дали позицията на Обама по въпроса ще му струва много гласове сред афро-американските религиозни лидери звездата отвърна:

"Той не се интересува от това. При него става въпрос за хората. Колкото и гласа да му струва, президентът ще вземе правилното решение от човешка гледна точка", допълни изпълнителят.

Обявеното решение не идва на случайна дата. Както вече ви информирахме в нашия Факт на деня, днес е Международният ден за борба срещу хомофобията и трансфобията.

На тази дата през 1990 г. Световната здравна организация премахва хомосексуалността от Международната класификация на болестите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти