Две жени, които никога няма да се помирят

Две жени, които никога няма да се помирят
Снимка: Getty/Images

Дженифър Анистън е щастливо сгодена и твърди, че в лицето на бъдещия си съпруг Джъстин Теру е намерила човека, с когото се чувства истински обичана и желана. Въпреки това обаче, тя все още явно не е преживяла напълно раздялата си с Брад Пит и особено връзката му с Анджелина Джоли.

Dailymail.co.uk съобщават за това как Анистън веднага е отменила полета си за Лондон, след като е разбрала, че ще пътува в първа класа не с друг, а с Анджелина.

Двете актриси без да знаят са се оказали със закупени билети за един и същи полет към Лондон от Лос Анджелис.

Джен първа е реагирала и е променила графика си, за да не се засече по никакъв начин със сегашната годеница на бившия си съпруг Брад Пит. Що се отнася за Джоли, няма информация тя да е коментирала по какъвто и да е начин създалата се ситуация.

Интересното е, че и двете актриси имат навика да отсядат в един и същ хотел в Лондон. Този път обаче са ангажирали друг хотел.

Анистън не си е позволявала да коментира отношенията на Брад Пит с Анджелина Джоли, нито злобните критики, че той се е развел с нея, за да може да бъде с колежката ѝ Анджелина.

Все пак Дженифър спомена, че никак не е благородно от страна на Джоли да разказва как не е имала търпение да отиде на снимачната площадка на филма "Мистър и Мисис Смит", за да бъде заедно с Пит.

Точно по време на снимките на този филм са припламнали искрите между двамата, въпреки че Брад по това време беше женен за Анистън.

Той все пак твърди, че не е изневерявал на жена си, а чак след развода с нея си е позволил да започне връзка с Джоли. Към момента Брад е баща на всичките ѝ шест деца, като на три от тях е биологичен родител, а останалите е осиновил.

Дженифър и Брад бяха женени пет години, като слуховете в Холивуд твърдят, че той е искал деца, тъй като винаги е мечтал за голямо семейство, но тя е отказвала, понеже е искала първо да развие кариерата си на актриса.

Що се отнася до Джоли, тя осинови първото си дете – Мадокс, още докато бе необвързана, а заедно с Пит увеличи семейството си до общо шест деца. Мнозина я обвиниха, че именно тя е развалила брака на Пит с Анистън, но тя не е коментирала тези нападки.

Що се отнася до Брад, той твърди, че и до ден днешен се интересува от бившата си жена и често се чуват по телефона.

Интересното обаче е, че сегашният годеник на Дженифър – Джъстин Теру, е имал връзка от 14 години, преди да се срещне с актрисата. Бившата му приятелка се казва Хейди Бивънс и е успешен моден дизайнер.

Отношенията ѝ с Теру обаче бързо приключват, след като той се запознава с Дженифър Анистън по време на снимките на филма "Wanderlust".

Към момента нито двойка Джоли-Пит, нито Анистън-Теру издават подробности около предстоящите им сватбени церемонии.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти