Кристи Търлингтън ще бяга на маратона в Ню Йорк

Този път Кристи ще свали токчетата и ще обуе маратонките, за да се включи в известната спортна надпревара
Снимка: ЕПА/БГНЕС

42-годишната бивша манекенка Кристи Търлингтън ще участва на маратона в Ню Йорк, за да събере средства за благотворителната си фондация Every Mother Counts, която се занимава с подпомагане на нуждаещите се майки.

В момента американката тренира усилено за събитието, което ще се проведе на 6 ноември и признава, че най-добрата част от нейната подготовка е свързана с обилната консумация на храни, съдържащи много въглехидрати.

Всъщност нюйоркският маратон се провежда от 1970 г., а дистанцията му е дълга точно 42 километра и 195 метра. През годините същото разстояние са пробягвали знаменитости като актьорите Едуард Нортън и Райън Рейнолдс, а също и хип-хоп изпълнителят Пи Диди.

Явно и по-младите колежки на Кристи за взели пример от нейния спортен дух, имайки предвид, че и британският модел Агнес Дийн е решила да се включи в лондонската маратонска надпревара, която ще се случи през март догодина. За целта тя вече разпалено се занимавала с бокс и гледала филма "Форест Гъмп", за да черпи житейско вдъхновение.

"Един приятел ми каза, че имам шанс да стана добра боксьорка, защото имам дълги крака'', допълва русокосата Агинес.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти