Момичето, което знае всичко за секса и града - Сара Джесика Паркър на 58!

Сара Джесика Паркър
Снимка: Getty

Повече от десетилетие мина, откакто Сара Джесика Паркър радваше зрителите с култовия си образ на Кари Брадшоу в поредицата "Сексът и градът". И макар че самата актриса признава, че не е искала да бъде част от ситком и дори е умолявала продуцентите да я махнат от екипа, именно Кари я превърна в световна звезда. 

Години по-късно Сара Джесика Паркър отново се завърна на малкия екран с новия си сериал Divorce. Там тя е в образа на разведена жена, която иска да даде ново начало на живота си. 

За щастие на Сара самата тя не се сблъсква с подобни трудности в реалния живот. Въпреки че преди години двамата със съпруга ѝ Матю Бродерик претърпяха криза на брака си, днес те са повече от щастливи заедно и се радват на трите си деца. 

10 признака, че в теб се крие една истинска Кари Брадшоу

А ето и някои малко популярни неща за любимата на поколения жени Сара Джесика Паркър. 

1. Сара има още седем братя и сестри, от двата брака на майка си. "Спомням си, че бяхме много бедни. Подобно нещо нямаше как да се скрие, защото понякога дори нямахме ток вкъщи. Имаше случаи, в които не празнувахме нечии рожден ден, или дори Коледа", разкри в свое интервю екранната Кари. Въпреки че днес има милиони долари в банковата си сметка, детството ѝ сериозно е повлияло на представата ѝ за парите и тя рядко прави необмислени харчове. "Постоянно си мисля - спестявай, спестявай, спестявай! От друга страна пък си казвам - работя толкова много през последните 25 години, защо да не си позволя още един чифт от обувките на Маноло Бланик?"

сара джесика паркър
Снимка: Getty

2. Когато е на 14 г. получава главната роля в продукцията на Бродуей "Ани". Именно това ѝ помага да се откъсне от дома и в крайна сметка да пробие като актриса. "Беше начин да се измъкна от хаоса у дома. В театъра всичко беше прекрасно и дисциплинирано. Освен това ми плащаха, а аз нямах никакви пари", разказва в ТВ интервю Паркър. 

3. Въпреки че са минали повече от 10 години от края на "Сексът и градът" Сара не крие, че продължават да я сравняват с екранната ѝ героиня Кари Брадшоу. Актрисата обаче е категорична, че двете нямат нищо общо. "Разбирам защо ни сравняват, все пак аз бях в дома им като Кари толкова дълго време. Но, макар че ѝ се възхищавам, аз не съм като нея", споделя звездата. Една от основните разлики в характера им е свързан със секса. Сара е имала клауза в договора да няма голи сцени, да не използва секс играчки и да не употребява вулгарни изрази. "Кари целуна доста мъже в сериала, но това е най-крайното нещо, което бих могла да си позволя", споделя блондинката. 

сара джесика паркър
Снимка: Getty

4. Актрисата и съпругът ѝ имат три деца - сина им Джеймс Уилки и близначките Марион и Табита. Момчето им е кръстено на бащата на Матю Бродерик - Джеймс, и на любимия им новелист Уилки Колинс. Джеймс настоява да даде име на някоя от сестрите си и именно той решава едната от тях да се казва Марион. 

Вижте още:

6 житейски урока, които научихме от “Сексът и градът”

Коя героиня от "Сексът и градът" си според зодията ти

10 интересни факта за дрехите на момичетата от “Сексът и градът”

8-те лъжи за секса, в които "Сексът и градът" ни накара да вярваме...

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти