Честит рожден ден, Гала - edna невероятна водеща и вдъхновяваща жена!

Днес любимата водеща на мнозина - Гала, чието истинско име е Галя Пенева, празнува своя рожден ден!

Тази сутрин емблематичното ѝ предаване "На кафе" започна с поздрави към Гала, прекрасна торта и килим от рози по случай нейния празник. На любимите си колеги тя пожела винаги да се чувстват толкова обичани, колкото се чувства и самата тя в този момент.

Гала е завършила педагогика и детска психология във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Била е модел за кратко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу „Невада“ по БНТ.

След това става водеща на няколко предавания: „Топмодел Зодиак“ по БНТ – Канал 1 с продуцент Стамен Илиев и Константин Будев, „Фамилия топ шоу“ (продуцент Чавдар Младенов) – по ТВ MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“ с продуцент Стамен Илиев.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“.

Шоуто се задържа на екран пет години, след което спира да се излъчва в края на юли 2005 г.

"Моята професия е тази, която всички виждат и знаят – телевизионен водещ. Не съм сигурна, че аз съм я избрала. Така се стече живота ми, че тя избра мен. Но толкова много я обичам, че я върша с голямо желание", споделя Гала пред Edna.bg преди няколко години.

В началото на същата година Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия – „Имаш поща“, чийто първи сезон е до 2008 година. Вторият сезон приключва през 2012 г.

През есента на 2007 година Гала е водеща и на риалити шоуто „Пълна промяна“.

През годините Гала остава един от най-големите професионалисти на малкия екран, като не спира да доказва, че една жена може да бъде успешна, красива, винаги актуална, както и добра майка и съпруга.

Гала
Снимка: Нова ТВ

"За мен любовта е най-важното нещо, което трябва да ни се случи. Взаимната, преданата любов, тази, която те кара да се чувстваш единствена на света", разкрива още тя.

От 16 февруари 2009 г. ”На кафе” е отново в ефира на Нова телевизия. В сутрешния ефир то продължава да се излъчва от понеделник до петък от 09:30 часа и да разглежда актуални теми от живота на известните, както и такива, които вълнуват всяка Edna от нас. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти