Карла Бруни: "Искам да родя, за да мога да пуша!"

Саркози и съпругата му Карла Бруни
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Като повечето бременни дами, и Карла Бруни споделя, че няма търпение да роди час по-скоро, но не защото иска да си види детето, а за да може да пуши!

Френската президентша е на 43 години и е бременна с второто си дете. То обаче ще е първо за нея и съпруга й Никола Саркози.

"Честно казано, вече не издържам! Налага ми се през повечето време или да лежа, или да седя, не мога да пуша, нито да пия... Нямам търпение всичко да свърши."

Терминът на Карла е в началото на октомври. Тя и Саркози споделиха, че са отказали предложенията на всички медии за заснемане на новороденото им дете. Двамата заявиха, че това е строго лично и интимно и искат да запазят частния си живот в тайна.

Що се отнася до цигарите, те са голямата страст на Карла от години насам и тя често може да бъде засечена с фас в устата. Учудващо е, че не се е отказала от този вреден навик в името на здравето си и това на децата й. Дори и да не пуши по време на бременността, трябва да стои настрана от цигарен дим и докато кърми.

Бруни и Саркози се запознаха на сляпа среща по време на парти в Париж през 2007-а и се ожениха три месеца след това. Президентът вече има три деца - две от първата си съпруга Мари-Доминик Кульоли, и едно от втората си жена Сесилия.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти