Актрисата и тв водеща Елън Дедженеръс със силни болки в гърдите

Елън и съпругата й Порша де Роси по време на наградите Еми през юни 2008-а в Лос Анджелис
Снимка: ЕПА/БГНЕС
53-годишната актриса и телевизионна водеща Елън Дедженеръс, която е носител на 25 награди ''Еми'' е получила тежест в гърдите си тази неделя, но не обърнала внимание на своето състояние.

Да, обаче това неразположение продължило и в понеделник по време на снимките на нейното шоу (The Ellen Degeneres Show), излъчващо се по американския канал CBS. След което били извикани парамедицински екипи, които установили, че сърцето на Елън е по-здраво от всякога.

''През изминалата нощ почуствах тежест в гръдната област, но се оказа, че котката ми е заспала върху моите гърди и я отместих. Но въпреки това продължавах да усещам дискомфорт, все едно котката още си седеше там.

На другия ден дойдох на работа и пак усещах пронизващата болка. Реших, че ми е рано да умирам и затова е време на повикам линейка. Спешните медицински служби се отзоваха скорострелно, за да установят, че всичко е наред. Много им благодаря'',
разказа накратко своите премеждия Елън в нейния любим хумористичен тон по време на шоуто й излъчено на 26 септември.

Елън е открита със своята хомосексуална ориентация пред публичното пространство, а през 2008-а се ожени за актрисата Порша де Роси.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти