Бионсе обхваната от бебешки вълнения

Бионсе и съпругът й Джей Зи очакват първото си дете
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бионсе и съпругът й Джей Зи са едни от най-богатите хора в шоубизнеса, затова едва ли някой ще се учуди като чуе, че за нероденото им дете са похарчили до момента над един милион долара.

Само за миналата година двамата са спечелили 88 милиона и сега са решили да пръснат със замах част от тях. Джей Зи бил страшно щастлив от факта, че съпругата му е бременна и според близки до двойката източници й казал, да се глези с всичко, което поиска. Бионсе от своя страна е решила, че ще се постарае да запази фигурата си и затова е започнала да се храни много здравословно, а екип от специалисти й е изготвил специално меню от органични храни.

Певицата освен това се глези всекидневно с масажи и е пръснала цяло състояние за анти-стрии лосиони.

Това ще е първото дете за Бионсе, но наскоро се появиха спекулации, че Джей Зи вече има син, който пази в дълбока тайна. Дали това е вярно или е било просто евтина измислица на американските таблоиди, така и не се разбра.

В момента двойката са на седмото небе от щастие и заявиха, че имат намерение догодина отново да повторят брачните си обети на втора сватба в Париж. 2012 стават четири години, откакто са женени, а Бионсе сподели, че 4 е щастливото й число.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти