Била ли е убита Уитни Хюстън?

Била ли е убита Уитни Хюстън?
Снимка: Getty/Guliver

Уитни Хюстън била убита от наркодилъри и ново видео от охранителна камера ще се опита да го докаже.

Това смело изказване бе направено от частен следовател от Холивуд.

Пол Хюбъл твърди, че се натъкнал на доказателство, което предал на ФБР, показващо, че 48-годишната певица е била убита заради дълг към наркодилъри.

Аутопсията на певицата установи, че тя се е удавила във ваната в хотелската си стая в Бевърли Хилс, след като приела наркококтейл от кокаин, марихуана и редица други лекарства.

Според Хюбъл, цитиран от американското списание "Нешънъл Инкуайър", певицата била мишена на множество "влиятелни наркодилъри, които изпратили главорези, за да вземат огромния дълг, който тя имала заради наркотиците". Уитни дължала 1,5 милиона долара на наркодилърите.

Пред "Дейли Мейл" обаче Хюбъл заяви, че не знае със сигурност дали певицата е била убита, а твърди само, че доказателствата, с които разполага, насочват в тази посока. Той посочи, че звездата получила доставка с кокаин в стаята си в деня преди смъртта си и я чули да казва, че е "уморена от този боклук".

Според Хюбъл преди време Хюстън била подложена на тормоз от наркодилърите, които опитвали да си върнат парите, които им дължала.

Следователят разполагал с видео от охранителна камера, което показва как двама неизвестни мъже заминават за Бевърли Хилс и се внедряват в близкото обкръжение на певицата. Според Хюбъл тези мъже се промъкнали в хотелската стая на Уитни и я убили.

Той не е съгласен и със заключението на съдебно-медицинската експертиза, че смъртта на звездата е "инцидентна".

"По тялото на Уитни има класически рани от отбрана, които вероятно са се появили, докато се е борела за живота си", заяви Хюбъл пред "Нешънъл Инкуайър". Частният следовател твърди, че има доказателства и че хотелската стая на Хюстън е била преобърната, което е допълнителен знак за ожесточена битка.

Хюбъл заяви, че е предоставил доказателството си на отдела на ФБР в Чикаго с надеждата, че агенцията ще започне наказателно разследване.

От ФБР за момента не са коментирали информацията. Хюбъл, който е бивш полицай от Чикаго, преквалифицирал се в актьор след пенсионирането си, твърди, че провел разследването, след като бил нает от клиент, който не повярвал на официалните информации за смъртта на Хюстън.

Той смята, че полицията в Бевърли Хилс не е разследвана изцяло смъртта на певицата, защото не иска да привлича негативно внимание към града и към хотел Бевърли Хилтън. Хюбъл не разкрива от кого е бил нает.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти