Звездите се отчетоха за Хелоуин

Президентът на САЩ Барак Обама, съпругата му Мишел и нейната майка Мариан посрещат гости в Белия дом за тазгодишния празник на Хелоуин
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Християн Немски

Истерията покрай Хелоуин поотмина, а сега остава да видим равносметката от развинтеното въображение на знаменитите люде. Моделът и майка на четири деца Хайди Клум показа, че ражданията (колкото и на брой да са те) грам не са се отразили на нейната фигура. Затова тя нямаше проблем с избора на абсолютно прилепнало по тялото й трико, изрисувано с анатомични мускули. Вокалистката на групата No Doubt Гуен Стефани пък сякаш беше излязла от някоя приказка на Братя Грим със своята рокля на принцеса.

В доста по-късен период, или по-точно в ерата на диското от края на 70-те, се беше пренесъл актьорът Закари Куинто, който отдаде почит на "Треска в събота вечер" с бляскавия си и пъстър аутфит. Тази година в костюма на Червената шапчица се напъхаха Джейми Лий Къртис и сестрата на Парис Хилтън - Ники. Рапърът Ай Ти "влезе зад решетките", обличайки оранжев затворнически гащеризон на парти в Лас Вегас.

Звездата от филма "Фантастичната четворка" Джесика Алба, която съвсем скоро роди своята втора рожба, заложи на сигурно, маскирайки се като вещица, а нейният колега Дейвид Аркет се престраши да се цели по нависоко и да "съживи" духа на краля на рока - Елвис Пресли. Камерън Диас бе напълно готова да полудува в малките часове на нощта с помощта на оскъдните дрешки от нейната стриптийз визия.

Марая Кери и цялото й семейно войнство решиха да се дегизират в комплект като героите от лентата "Феноменалните". Никол Ричи, която е известна единствено с това, че е дъщеря на певеца Лайънъл Ричи, явно е голяма почитателка на Дженифър Лопес, след като прекопира имиджа на латино изпълнителката за празника на Вси Светии.

Неподражаемата осанка на мексиканската художничка Фрида Кало бе изборът, който направи дъщерята на предишния американския президент Джордж Буш - Джена, а Кристина Агилера и 3-годишният й син Макс се пренесоха в "света на отвъдното" със своите скелетни хрумки.

Ще приключим това маскено пътешествие с по-възрастната артилерия в лицето на 78-годишната американска комедиантка и водеща Джоан Ривърс и 65-годишната легендарна актриса и певица Бет Мидлър. Първата реши да се подмлади с близо 70 години, като влезе в образа на 5-годишната дъщеря на Том Круз - Сури, а Бет този път остана вярна на пламенните ритми, спирайки се на традиционни испански одежди.

Снимки на всички гореспоменати лица и герои може да видите тук и тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти