Аштън Кътчър - чаровният палавник на Холивуд става на 44!

Аштън Къчър е сред най-известните американски актьори на съвремието ни. Роден е на днешната дата през 1978 година. Той е още продуцент, бивш фотомодел и комедиен актьор, става известен с ролята си на Майкъл Келсо в сериала „Шеметни години“.

Създател и продуцент е на „Прецакването“, играе главните роли в следните Холивудски филми „Пич, къде ми е колата“, „Бракувани“, „Ефектът на пеперудата“, „Спасителен отряд“, и „Да си остане във Вегас“.

Той е и продуцент и съавтор на свръхестественото телевизионно шоу Room 401 и телевизионно риалити шоу Beauty and the Geek.

От няколко години Аштън играе една от главните роли в хитовия ситком „Двама мъже и половина“ в ролята на Уолдън Шмид, след като Чарли Шийн бе уволнен.

Бъдещата звезда расте в сравнително скромно семейство. Майка му работи в популярна компания за препарати за дома, а баща му е работник във фабрика. Баща му е от чешки произход, а майка му е от ирландско, немско и чешко потекло.

Кътчър расте в консервативно католическо семейство. Той има по-голяма сестра и разнояйчен брат близнак Майкъл, който претърпява трансплантация на сърце, когато братята са били малки деца. Като гимназист е тренирал борба. Признава, че не е бил голям талант, а контузия го кара окончателно да спре със спорта.

Признава, че като млад, за да се издържа, е работил доста неща, включително и метач и мияч на под. Твърди, че като студент дори му се е наложило един път да даде кръв за пари, които са му били необходими.

аштън кътчър
Снимка: Getty/Gulliver

През 1997 година печели конкурс за модели в своя щат Айова. Така той започва модна кариера в Ню Йорк, още преди да стане актьор.

Малцина знаят, но Аштън е бил фаворит за ролята на летеца Дани във филма "Пърл Харбър". В крайна сметка обаче продуцентите в последния момент избират за ролята Джош Хартнет.

Любовният живот на Аштън също е доста интересен. Една от първите му сериозни приятелки като актьор е покойната Британи Мърфи, с която участват заедно в хитовата романтична комедия "Бракувани".

аштън кътчър
Снимка: Getty/Gulliver

През 2005 година актьорът се ожени за холивудската звезда Деми Мур, която е с 15 години по-възрастна от него. Бракът им продължи 8 години, но в крайна сметка двамата се разведоха.

През 2015 година Аштън се ожени за Мила Кунис, своята колежка от сериала "Шеметни години", в който играеха влюбена двойка и години по-късно Мила разкри, че първата ѝ целувка е била на екран именно с Аштън.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

Сега те имат две деца и са едно много щастливо семейство!

Прочетете ТУК всичко за любовната история на Мила и Аштън >>>

аштън кътчър
Снимка: Getty/Gulliver

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти