Анджелина Джоли: Все още съм лошо момиче

Анджелина Джоли: Все още съм лошо момиче
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Все още съм лошо момиче", споделя Джоли в интервю за телевизия CBS.

Актрисата рядко говори за проблемното си минало, но този път разказва открито за него.

Тя разкрива, че се чувства късметлийка, че е жива и все още пази онази своя тъмна, секси страна, но вече я разкрива само пред Брад Пит

Що се отнася до миналото си, Джоли споделя:

"Минах през тежки, трудни времена, но оцелях. Не умрях млада... Имаше други млади артисти, които не успяха да издържат...

Анджелина казва в интервюто, че е правила много лоши и забранени неща по различни причини, като не споменава какво точно е вършела. Все пак се намериха различни наркодилъри, които да разкажат пред медиите как Джоли си е купувал наркотици от тях, а всеки, който е по-любопитен, може да се разрови в стари материали за актрисата и да открие как тя е купонясвала в компания на прекалено много алкохол и забранени вещества.

Що се отнася до връзките с жени, Джоли никога не е криела любовта си към своя пол.

Тя имаше връзка с актрисата Джени Шимицу и даже сподели, че е щяла да се ожени за нея, ако не беше встъпила в брак с първия си съпруг Джони Лий Милър.

Всичко това вече е зад гърба й и в последните години тя се е посветила на голямото си семейство, благотворителността и кариерата си.

Единствено притеснение в нея буди болезнено слабата й фигура. Имаше редица спекулации, че Джоли страда от анорексия, но тя споделя, че е просто слаба и трудно качва килограми.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти