И Анджелина Джоли ли се връща към стара любов?

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

Изглежда, че всички ретроградни планети събират звездни двойки това лято. Възраждането на Дженифър Лопес и Бен Афлек или Бенифър вече е факт, но дори и този шок не може да ни подготви за това, което може би предстои да се случи с Анджелина Джоли и Джони Лий Милър.

В нови снимки, получени от Page Six, Джоли е забелязана да пристига без бодигард в апартамента на бившия си съпруг Милър и държи  „скъпа бутилка вино на Питър Майкъл“. Три часа по-късно (около 22:30 часа) Джоли е била забелязана да напуска сградата.

Джоли и Милър
Снимка: Getty

Милър и Джоли имат над две десетилетия история заедно. След като участват заедно във филма „Хакери“ (1995 г.), двамата бързо се влюбват и сключват брак през март 1996 г. Може би си спомняте заглавията във вестниците и списанията, които разпространиха, че Джоли се е омъжила в бяла риза, на която е написала името на Милър със собствената си кръв.

Бракът не продължи дълго и двойката се раздели през септември 1997 г., след като натоварените им холивудски графици ги принудиха да живеят с океан помежду им.

Напълно е възможно двамата да са потърсили компанията на другия, тъй като от известно време са "свободни".

Дали Анджелина и Джони ще запалят искрата отново - предстои да видим.

Звездните двойки, които се влюбиха на снимачната площадка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти