Анджелина Джоли отпразнува 38-ия си рожден ден

Двойката по време на премиерата на лентата "World War Z", Берлин, 4 юни 2013 г.
Снимка: Getty/Guliver

На 4 юни актрисата Анджелина Джоли отпразнува своя 38-ми рожден ден в Берлин в компанията на шестте си деца и своя партньор Брад Пит (48 г.).

В момента многочленното семейство е в германската столица за премиерата на апокалиптичния филм "World War Z" (с бюджет от 400 млн. долара), в който главна роля изпълнява самият Пит.

Анджелина, която съвсем скоро разкри, че се е подложила на двойна мастектомия, е посрещнала личния си празник в берлински суши ресторант. Тя и семейството й са останали близо три часа в заведението в специално обособена ВИП зона. Менюто е включвало риба скат, кнедли, различни сетове суши, а десертът е бил отреден на красиво декорирана ягодова торта.

Преди Берлин, звездната двойка бе в Париж, където Брад устрои романтична вечеря за своята избраница, с която са заедно от осем години. За целта магнетичният актьор поръчал лангусти и отбрана селекция френски вина.

На въпрос какво е подарил на Анджелина, Брад отговори, че това е твърде личен въпрос, за да го сподели публично.

Да припомним и факта, че само преди броени дни на 61-годишна възраст от рак на гърдата почина лелята на Джоли - Деби Мартин (сестра на майката на Анджелина - Маршелин Бертран, която също загуби битката с рака през 2007 г.).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти