Аманда Сейфрид харесва секс сцените с Джъстин Тимбърлейк

Аманда Сейфрид на премиерата на филма "Червената шапчица" в Холивуд през март 2011-а
Снимка: БГНЕС
Аманда Сейфриф станала популярна с филмите ''Мама Миа'' (Mamma Mia!) и ''Червената шапчица'' (Red Riding Hood) без свян заяви, че искрено се е забавлявала, докато снимала еротичните сцени с партньора си Джъстин Тимбърлейк в най-новия им съвместен филмов проект In Time. Тя допълва, че за нея нямало нищо по-лесно от това да бъде предизвикателна в компанията на атрактивен мъж като господин Тимбърлейк.

''Досега повечето от актьорите, с които съм си партнирала са били сексапилни мъже на моята възраст и не мога да крия, че ми е било приятно, докато сме били заедно на снимачната площадка. Все пак в предишния си филм ''По приятелски'' (Friends with benefits), Джъстин имаше доста секс сцени и сега в In Time, и на двамата ни е по-лесно да снимаме такъв тип сюжети'', завършва 25-годишната американка.

Освен със сериозно мъжко внимание около себе си, Аманда може да се похвали и с такова от страна на женския пол визирайки филма ''Tялото на Дженифър'' (Jennifer's Body), в който тя има страстна целувка с Меган Фокс.

Пред списание W Magazine, Сейфрид, която имаше кратък романс с актьора Райън Филип разказва: ''Лентата ''Тялото на Дженифър'' е любимият ми филм, който съм снимала до този момент. И някак си все още не мога да повярвам, че толкова малко хора се отправиха към киносалоните, за да видят страстната целувка между мен и Меган. Казвам ви в този сюжет между нас двете имаше огън и затова сцената се получи толкова истински.''

Не ни остава нищо друго освен да изчакаме новите кадри с Джъстин в In Time, за да видим дали е запазила и доразвила уменията си на изкусителка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти