Алек Болдуин дълбоко обиден на Ню Йорк

Алек Болдуин
Снимка: Getty/Images

В една необикновена статия, пълна с неприлични думи и публикувана в списание "Ню Йорк", актьорът Алек Болдуин заяви, че е приключил с обществения живот и че Ню Йорк вече не предлага бъдеще за малката му дъщеря.

В писмо от близо 5300 думи, звездата отхвърля твърденията, че е обидил хората с различна сексуална ориентация и яростно се нахвърля срещу медиите в града, в който живее от 1979 година.

Заглавието на статията е "Довиждане, публичен живот", а към него авторът допълва, че официално е приключил със светлината на прожекторите и че Ню Йорк отдавна вече не е същият.

Болдуин твърди, че най-големият град в САЩ, културната столица на страната и дом на някои от най-големите звезди в света, вече не предлага на жителите си анонимност, учтиви и почтителни взаимоотношения.

Вместо красива картина на Ню Йорк, актьорът разказва за града, като населен с общественост, вълнуваща се единствено от знаменитостите и описва журналистите в него като нечестни и опасни за семейството му. Освен това е силно подразнен от изопачаването на думите му, поради което е бил набеден за хомофоб.

"Аз просто не мога да живея повече в Ню Йорк. Искам детето ми да има осигурен, нормален и спокоен живот, а този град не може да му даде това", коментира Болдуин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти