5 знаменитости, които са използвали сайтове за запознанства

Ейми Шумър Шарън Стоун
Снимка: Getty

Изглежда, че до вчера поп културата налагаше мита, че онлайн запознанствата задължително трябва да бъдат катастрофални – само си спомнете за онзи епизод на „Сексът и градът“, в който Станфорд чакаше в секс клуб само по бельо, за да се срещне с човек, чието онлайн име беше „ГолямИнструментЗаТеб“.

Днес онлайн запознанствата са... просто запознанства! Според февруарско проучване на Pew Research, 48% от анкетираните на възраст от 18 до 29 години признават, че са използвали сайт или приложение за запознанства и дори по време на настоящата пандемия, хората все още се срещат, макар и онлайн вместо лично.

Дори известни личности вече разчитат на онлайн запознанствата. Нека списъкът по-долу ви вдъхнови да активирате отново профила си в Tinder и да пробвате една от онези свалки тип „Ей, искаш ли да се разходим, когато карантината падне?“.

Ето кои добре познати знаменитости са опитали онлайн запознанства:

Лизо Lizzo
Снимка: Getty

Lizzo

Още през 2017 г. певицата се похвали, че „вече има мъже в моите лични съобщения“ в песента си “Truth Hurts”, а реалността ѝ не е по-различна: миналата година Lizzo заяви по време на гостуване в “Busy Tonight”, че има профил в приложението за запознанствата Raya.

Шарън Стоун
Снимка: Getty

Шарън Стоун

Шарън Стоун не само че се присъедини към приложението Bumble, но и беше блокирана от него! Други потребители докладваха акаунта на Стоун, смятайки, че е фалшив, но Bumble бързо удовлетвори молбата ѝ да го възстанови.

Ейми Шумър
Снимка: Getty

Ейми Шумър

В книгата си „Момичето с татуировката на долната част на гърба“ актрисата и комик Шумър сподели, че се е запознала с бившия си приятел Бен Ханиш в „частна социална мрежа, насочена към креативни хора“. Сега Шумър има момиченце, което вече е почти на една година, заедно със съпруга си Крис Фишър, с когото се запознава, докато сестра му работила като неин личен асистент.

Чейс Кроуфърд
Снимка: Getty

Чейс Кроуфърд

Звездата от сериала „Клюкарката“ призна пред списание “Now”: „Имам куп различни акаунти, за които никой дори не знае.“ Заинтригувани сме...

Марта Стюарт
Снимка: Getty

Марта Стюарт

Опитът в онлайн запознанствата на известната домакиня в сайта Match.com беше организиран от предаването “Today Show”, но все пак се брои. През 2013 г. Стюарт отиде на две срещи след онлайн запознанство и обяви, че и двамата са били „наистина много, много приятни“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти