Слънчево затъмнение в Лъв - предстои критичен момент, не взимайте важни решения

Бистра Копанарова

Дойде време и за второто затъмнение този месец – слънчевото, което се случва на 21-ви август и отново е в знака на Лъва.

Голямата близост на това Новолуние до лунните възли го прави всъщност пълно слънчево затъмнение.

За разлика от лунните затъмнения, слънчевите са по-външни и имат отношение към събитията около вас. Възможно е да предизвикат събития, които не сте осмисляли съзнателно.

Отново важно е да се види къде попада във вашата натална карта затъмнението и дали прави точни аспекти с планети и върхове на домове.

Това можете да проверите като видите къде в хороскопа ви попадат 28 градуса Лъв - тази ще е сферата с най-висока активност през периода.

Принципно Новолунията се считат за критични моменти , които не са подходящи за вземане на важни решения, за това е добре да изчакате няколко дни преди да задействате каквото и да било.

Това затъмнение в Лъв обаче прави хармонични конфигурации с няколко планети, така че е твърде възможно и да мине по-леко.

В периода след затъмнението времето е подходящо за отстояване на себе си, на своята гледна точка, прокарване на своя собствен път; Лъвът дава достатъчно енергия за това да се случи.

Затъмнението може да създаде потребност от вземане на решения, но не е добро време за старт на нови дейности, поради ретроградността на Меркурий по същото това време.

В този период е възможно да излизат наяве неясни ситуации и неизвестни факти и е необходимо да бъдете много внимателни с информацията, която получавате и с която работите.

Хармоничните аспекти на затъмнението към Сатурн, Уран и Юпитер дават устойчивост; времето е подходящо за интелектуална и научна работа и аналитично мислене.

Възможно е да откриете нови качества в себе си, да се отворят нови аспекти и нива на възприятие във вас.

Това Новолуние и съответно слънчево затъмнение можете да ползвате, за да получите силен импулс за реализирането на новите си цели и посоките, в които искате да се движите и развивате.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти