Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април: време за пътешествия, духовно израстване и любов

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април: време за пътешествия, духовно израстване и любов
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 27 март до 2 април).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица ще е добре да се захванете с по-големи проекти – най-удовлетворени ще се чувствате, ако те имат хуманен характер. Като цяло насочете действията си към това да правите добро и да помагате, защото така е възможно и пред вас самите да се отворят нови пътища и възможности.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Най-подходящо за вас през настоящата седмица, а и през целия период, ще бъде да поглеждате назад към миналото, както и да подлагате на преоценка всичко, което е важно за вас: собствените си представи, ценностната си система, партньорските си взаимоотношения и всяка друга важна за вас тема.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През настоящата седмица може успешно да предприемате пътувания до чужбина, а още по-добре ще е, ако те са планирани добре и разумно. При контакти и работа с чужденци, както и в професионален план също бихте могли да очаквате положителен развой на събитията.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Седмицата за вас е подходяща за повече изяви във външен план – както в професионален аспект, така и за работа по проекти и задвижването им, за поставяне на нови цели. Намерете достатъчно време за хората от приятелския си кръг и от групите, в които участвате.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

И настоящата седмица ще бъде най-подходяща да пътувате в чужбина, да стартирате обучение или да се отдадете на преподавателска дейност – тези от вас, за които темата е актуална.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През периода ще сте настроени да пътешествате – през тази седмица е възможно да предприемете пътуване в чужбина, както и да стартирате някакво обучение, което ви интересува. С хората в дома ви, а също и с колегите на работното ви място ще имате хармонични отношения.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През целия период, включително през настоящата седмица, вашите партньорски отношения – и личните, и в бизнеса – ще продължават да се развиват с голяма интензивност. Възможно е, а и е добре тя да е не само външна.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Седмицата е подходяща да отделите повече време за човека до себе си, за любов, удоволствия и романтика. За творчески настроените сред вас периодът е изключително продуктивен.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През настоящата седмица е добре да внимавате при общуването си с хората от приятелския си кръг – възможно е да изгубите пари по някаква причина. Пазете се от клюки, сплетни и интриги.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През настоящата седмица е възможно да предприемете пътувания – по работа или не, на близки или на по-далечни разстояния, всичко това ще има положителен знак и ще бъде добре за вас.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През седмицата ще бъдете ориентирани към бизнеса си, ще ви занимават и финансови теми. И въпреки че има вероятност от неочаквани промени в тези сфери, също така са налице и положителни фактори.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Седмицата е подходяща да действате по бизнесдела и да разрешавате финансови въпроси. Също така може да очаквате добри резултати при контакти или работа с хора от чужбина. Слушайте интуицията си и няма да сгрешите.

Снимка: Thinkstock

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти