Хороскопи
2019

През 2019 година ще реализирате целите си по-бавно, но пък се очаква да постигнете трайни успехи. Ще оползотворявате по-добре силната си енергия, ако не я разпилявате в различни посоки, а се съсредоточите да преследвате една-две цели. Не е изключено по пътя си да срещнете някои пречки, но това не бива да ви отказва да вървите напред. Накрая ще се окаже, че всичко е било за добро и онова, което сте възприемали като препятствие или ограничение, всъщност ви е е довело до развитие и прогрес. „Работа” ще е ключовата дума за вас през тази година. Без значение дали целта ви е да постигнете напредък в професията, да се изявите на ново поприще или да си оправите отношенията с половинката, ще трябва здраво да се потрудите. Ако го направите, усилията ви ще дадат резултат и ще останете доволни. През 2019-а ще имате немалко отговорности – някои от тях нови. И по-добре ще бъде да се отнасяте сериозно към тях, без значение дали става дума за ангажименти към семейството, към партньора/партньорката или в службата. Ако например не поемате своята част от грижите за децата или проявявате немарливост в работата, всичко това ще вреди на взаимоотношенията ви – не се чудете, ако си имате проблеми. През 2019 г. вашата зрелост ще бъде поставена на изпитание – възникне ли проблем в някаква област, това ще е знак, че може би има още какво да научите и да усъвършенствате. Извличайте си поуки от неуспехите, на всяко изпитание гледайте като на урок – така по-лесно ще преминете през трудните моменти и ще откриете техния смисъл. А онези от вас, които в миналото сте си свършили работата, ще триумфирате и ще се наслаждавате на успехите.

Кариера и финанси

През 2019 г. ще вървите стабилно напред в професионално отношение, но по всяка вероятност няма да получавате нищо даром. Ще трябва да полагате големи усилия, да сте търпеливи и да доказвате – както на себе си, така и на околните, че наистина ви бива. Възможно е да имате противоречия с висшестоящи или с колеги. Във ваша полза ще е да не сте нападателни и да не хабите нерви в безсмислени спорове и дрязги. Гледайте на всичко, което ви пречи и дразни, като на стимул за развитие, който ви тласка да доказвате себе си – така ще се мотивирате и ще използвате енергията си по градивен начин. Още в самото начало на годината – през януари и февруари – ще има възможност да поставите ново начало в професионалната област. Възможно е да поемете нов пост или на позицията, която заемате в момента, да бъдете натоварени с нови отговорности. Ще имате много енергия за действие, така че не я пропилявайте, като мързелувате или влизате в конфликти с околните. През март не поемайте рискове – залагайте на сигурното, както и на подобряването на комуникацията с колеги и партньори. След 5 април започва силен период, когато ще постигате намеренията си и ще успявате да реализирате плановете си, включително и новите начинания: да си потърсите друга работа, да стартирате нов проект. През май се очаква да имате допълнителни приходи – месецът е много благодатен за уреждане на финансови въпроси, за покупко-продажби и инвестиции. През лятото е възможно у вас да възникне усещането, че нещо или някой ви забавя, спира или дори саботира, а някои от вас ще се чудите как да съвместите задълженията си в работата с отговорностите в семейството. Не бързайте, очертайте приоритетите си, а най-амбициозните от вас нека малко се смирят, защото болните амбиции може да ви струват скъпо. През юли ще вземете важно решение, свързано с развитието ви. През септември ще имате доста работа – ще успеете да се справите, ако сте по-организирани и не се разпилявате. През октомври много от вас ще успеете да се справите с проблеми, които са ви създавали грижи през изминалите месеци. През ноември бъдете внимателни – ако действате импулсивно, може да претърпите финансови загуби. През декември се очаква в професионален план да навлезете в много благоприятен период, като най-големите успехи ще дойдат през 2020 година. Възможно е през 2019-а финансовото ви положение да е нестабилно, така че, когато харчите, проявявайте здрав разум и не разчитайте прекалено на заеми и кредити.

Любов и семейство

Не се очертава годината да е лоша за вас в любовен план, но звездните влияния няма да са особено благоприятни за нови трепети и романтични изживявания. Няма да се появят пречки да има вълнения, но не това ще бъде водещото. Обвързаните представители на знака ще се радвате на стабилни отношения, ако не бягате от отговорност, обсъждате спорните въпроси с човека до себе си и показвате не само на думи, но и с дела, че цените това, което имате. Темата за семейството ще излезе при вас на преден план през тази година. Може да пуснете корени, да създадете семейство и дом, да уредите спорни въпроси с роднини. Възможни са някои трудности в комуникацията между родители и деца. Ако възникнат проблеми, както и за всичко останало през тези година, това ще е знак, че трябва някъде да коригирате, върху нещо да поработите. Някои от вас най-накрая ще трябва да прекъснете зависимостта си от родителите и да заживеете самостоятелно. Благоприятният период за любовния ви живот ще е от края на април до средата на май.

Здраве

Гневът и раздразнението, произтичащи от това, че нещата не случват както сте очаквали или толкова бързо, колкото ви се иска, може да станат причина за развитие на здравословни симптоми, и дори на болести. Ето защо е важно да овладеете тези емоции, което обаче не значи да ги потискате, а да насочите вниманието си към нещо градивно – например учене, спорт, усъвършенстване или работа. Тъй като на моменти жизнената ви енергия ще бъде по-слаба, добре е да я използвате за важните неща и да се зареждате по-често емоционално и физически – с почивка и приятни занимания.

Качества на Овен
  • Елемент Огън
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Лъв, Скорпион, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Водолей, Козирог, Дева
  • Щастливи числа 1, 8, 9
  • Ден Сряда
  • Сезон Пролетта
  • Цвят Червен
  • Камък Рубин, Диамант, Аметист, Елмаз

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти