Говорим си за ...

Марс в Близнаци: няма нищо по-сигурно от промяната

Марс в Близнаци

Здравейте, днес ще си говорим за прехода на планетата Марс от Телец в Близнаци. Това се случва на двадесет и първи април и ще продължи до пети юни.

Марс е планета, която се свързва със самостоятелност, инициативност и действеност, както и с професионалната реализация на човека, а в знака на Близнаците ни показва, че времето е подходящо да заложим на качества като лекота, гъвкавост и адаптивност в поведението и действията си.

Възможни са успешни дела в сферата на търговията, медиите и комуникациите, но не забравяйте че до трети май включително Меркурий е ретрограден, следователно нови дейности в тези сфери можете да стартирате след трети.

Близнаците са знак, свързан с мисленето, общуването, информацията и интелектуалните дейности, с лекотата и промяната, а Марс в тази позиция подтиква към това да заложите на тези качества и така ще имате възможността да постигнете по най-добрия възможен начин целите, които сте поставили пред себе си.

В крайна сметка, добре е да помним, че няма нищо по-сигурно от промяната и да пускаме нещата да се случват, без зависимости и впиване в тях, е пътят към развитието  ни и отварянето към новото, което ще дойде в живота на всеки от нас, точно колкото и до където е готов за това.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Екипът на Edna.bg насърчава дискусиите по темите, за които пише. Изразете Вашата гледна точка, като се придържате към конкретната тема, използвате кирилица и избягвате писането само с главни букви! Модераторската политика на сайта е много стриктна и всякакви неуместни, обидни и не по темата коментари ще бъдат изтрити.

Коментирай

За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-новото от Edna.bg

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.