Дневен хороскоп за петък, 11 август
Снимка: Thinkstock

Дневен хороскоп за петък, 11 август

Петък е най-хубавият ден от седмицата... нали така?

Носи приятни емоции за всички зодии и един прекрасен уикенд за всеки, които е взел правилното решение да си почине от шумния град - било то в планината, било то - на морето.

Ето и какво предстои пред 12-те зодиакални знака:

Овен

В днешния ден можете да се отдадете на почивка, на занимания със спорт, удовлетворете и собствените си нужди и емоционалните си потребности. Ще се чувствате добре в дома си и сред любими хора.

Снимка: Weheartit

Телец

Днес внимавайте да не възникнат конфликти в дома ви и при контакти с хора в чужбина. Времето е подходящо за духовни практики; останете и насаме със себе си, за да успокоите мислите си и да откриете своя вътрешен център.

Снимка: Weheartit

Близнаци

Денят е подходящ да обърнете внимание на хората от приятелския си кръг и от екипа си. Времето е добро за старт на нови проекти. Отдайте се на спортни занимания, обърнете и внимание на любимите си хора.

Снимка: Weheartit

Рак

Възможно е през днешния ден да възникнат конфликти в партньорските ви взаимоотношения. Не е време за изяви в професионален план. Грижете се за спокойствието си, защото то играе важна роля да имате балансирано държане.

Снимка: Weheartit

Лъв

Обърнете по-голямо внимание на работата си през днешния ден – има възможност да постигнете отлични резултати в професионалната област. В дома си ще се чувствате добре, отделете и време за хората, с които живеете.

Снимка: Weheartit

Дева

Моментът е подходящ да обърнете специално внимание на работата си по проекти, на хората от екипа си и на тези от приятелското си обкръжение. Комуникирайте по-активно, ще успявате да се разбирате с околните.

Снимка: Weheartit

Везни

Денят е подходящ за професионални изяви, особено ако се занимавате с изкуство и упражнявате творческа дейност. Проявете добро отношение към околните и ще ви отвърнат със същото. През днешния ден направете добрина.

Снимка: Weheartit

Скорпион

Обърнете по-голямо внимание на работата си в днешния ден. Може да се впуснете в някакво ново начинание. Препоръчително е да се грижите за здравето си. Дайте си време и за почивка, и за спорт.

Снимка: Weheartit

Стрелец

Моментът отново е подходящ за пътувания и за контакти с хора от чужбина, но трябва да внимавате при работата с документи – проверявайте всичко добре и се подготвяйте предварително, за да не възникнат впоследствие недоразумения.

Снимка: Weheartit

Козирог

През периода е възможно с човека до себе си да достигнете до ново ниво в отношенията и те да станат по-дълбоки и съдържателни. В днешния ден съсредоточете вниманието си върху кратките пътувания, срещите и разговорите.

Снимка: Weheartit

Водолей

През днешния ден е подходящо да обърнете внимание на здравето си, погрижете се да го укрепите, като си изградите нови полезни навици и си съставите добър режим. Може да извършите планирани от вас промени във финансово отношение.

Снимка: Weheartit

Риби

Денят е за почивка, обърнете специално внимание на себе си, на своите собствени нужди и емоционални потребности. Правете това, което обичате и ви помага да се зареждате. Време е да потърсите детето в себе си и да доставите радост на душата си.

Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти