Най-ефикасната диета включва...

d
Снимка: Thinkstock

Специалисти установиха, че консумацията на натурални продукти без добавки позволява бързо да се стопят излишните килограми, съобщи Лайф.
 
Диетолози и здравни експерти заключиха, че викторианската диета не само е сред най-ефикасните методи за отслабване, но и максимално бързо доставя на организма нужните му витамини и микроелементи.

d
Снимка: Thinkstock

Учени от университета в Лестър, Англия, изясниха, че хранителният режим, появил се първоначално като "диета за бедните" и включващ овесена каша, картофи, херинга, натурални млечни продукти, е сред най-полезните за здравето.

По своята ефикасност викторианската диета е сходна със средиземноморската - двата хранителни режима не включват рафинирани въглехидрати и допускат консумация на месо.

d
Снимка: Thinkstock

Всъщност именно викторианската диета позволява да се приемат най-много хранителни вещества от натурални продукти, произведени от фермери.

В списъка с най-полезните продукти, свързани с викторианската диета, са картофите, празът, лукът, зелето, морковите, цвеклото, както и ябълките, крушите, ягодите и вишните.

d
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти