Венера е в Рак: пригответе се за истински фойерверки в любовния си живот!

любов лято двойка връзка
Снимка: iStock

На 7 август, когато Венера официално се премести в Рак, енергията във въздуха също се промени – стана много по-спокойна и уравновесена. Време е да поставите работата си на второ място и да се отдадете на връзката си!

Този транзит ни насърчава да се доверяваме на интуицията си и да слушаме по-внимателно това, което сърцата ни желаят. Ракът жадува за сигурност и стабилност в романтичните отношения и този период ни предизвиква да се отдадем на любовта.

Енергията на Рака може да бъде нарастващо емоционална и да доведе до влюбване от пръв поглед, така че е важно да обърнете голямо внимание на вашите граници и да осъзнаете кога давате твърде много от себе си на партньора си. Ракът има склонност както да пренасища с емоциите си, така и да таи своите чувства, за да запази мира в отношенията.

Докато Венера е в Рак до 6 септември, имайте предвид какво точно търсите в романтичната си връзка. Любовта е на ваша страна този сезон, но само ако сте готови да спазвате стандартите си и да зададете конкретни очаквания на потенциалните партньори.

Венера в Рак е тук, за да ви помогне да изживеете любовта, която ви кара да забравите за всичко останало. Не е време за връщане назад към бивши партньори, нито пък за стоене в сянката на отношения в стил „приятели с облаги“.

Ето какво да очаква на любовния фронт всяка зодия през този период!

Какво ще донесе Венера в Рак на всяка зодия в любовта

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти