Сезонът на Водолея носи забавления и равносметка в отношенията: какво да очаква всяка зодия

Водолей астрология зодия зодии хороскоп
Снимка: iStock

След интензивния сезон на Козирога може да се каже, че всички се нуждаем от глътка свеж въздух. Сезонът на Водолея започна на 21 януари и е точно това, от което се нуждаете, за да започнете да се забавлявате отново! Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей процъфтяват в този момент, докато фиксираните знаци Телец, Лъв и Скорпион са изправени пред малка драма.

Водолеят е социален въздушен знак, известен с това, че е безстрашен, уникален и насърчава другите да изразяват себе си. Водолеите са невероятни, тъй като се радват за всяка победа, независимо колко малка е тя.

Водолей се управлява съвместно от Сатурн, планетата на структурата, и Уран, планетата на революцията. За следващия месец Сатурнианската страна на Водолей ви вдъхновява да укрепите и подсигурите близките си, докато непокорната, шантава Уранска страна на знака ви насърчава да отпуснете края и да се забавлявате диво!

Разбира се, периодът си има и недостатъци и това може да се обясни с природата на Водолея като фиксиран знак, а фиксираните знаци са упорити и инатливи. През следващия месец може да имате горещ спор за нещо съвсем незначително и ако някой не се съгласи с вас, ще излезете от кожата си. Ако все пак се окажете в тази ситуация, направете крачка назад и помислете дали това наистина е пътят, по който искате да поемете в отношенията си.

Планирате своя месец? Всички видове групови дейности (социално дистанцирани, разбира се!) са актуални в момента. Независимо дали става въпрос за нещо непринудено като коктейл с приятели по Skype или нещо по-сериозно като присъединяване към кауза, в която вярвате (в крайна сметка Водолеят е най-хуманитарният знак в зодиака), вие научавате значението на общността. И докато давате повече любов на другите, ще откриете, че можете да започнете да обичате и себе си повече. Насладете се!

Ето какво да очаквате от сезона на Водолея според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Водолея

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти