Новолунието в Скорпион носи непредсказуеми промени: как да се подготвите и какво да очаквате според зодията

луна
Снимка: Istock

Новолунието в Скорпион на 15 ноември ще донесе приятна атмосфера, благодарение на секстила към Юпитер, Сатурн и Плутон. Това ще бъде транзит, който ни изправя пред някои от страховете ни, но не се тревожете – сега сме по-устойчиви и силни, тъй като през тази година Сатурн и Марс ни дадоха сили.

Начинът, по който гледаме на силата, самочувствието и готовността да се освободим от всичко, което ни задържа, ще бъде от значение по време на този транзит. Като цяло това ще бъде период на заземяване, тъй като ще насочим вниманието си към това, което ни предстои.

Още един месец ще сме под влиянието на транзита на Сатурн в Козирог, който ни накара да променим перспективата си, а за кардиналните знаци това е период на промени в идентичността. Очаквайте някои интересни разкрития, както и неочаквани промени през следващите няколко седмици до шест месеца от сега.

Ето какво да очаквате от новолунието в Скорпион според зодията:

Какво да очаква всяка зодия от новолунието в Скорпион

Новолунието обикновено не се счита за лош ден, но този път нещата ще са малко по-различни, защото Луната в Скорпион е много непредсказуема.

Обновяването на лунния диск този път ще бъде доста неблагоприятно, затова е много важно да знаете предварително какво може и какво не може да се прави на този ден:

Какво може и какво не може да се прави по време на новолунието в Скорпион

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти