Най-благоприятният период за цялата година започна: всички врати се отварят, мечтите се сбъдват!

жена природа есен мода стил шапка
Снимка: iStock

Намираме се в изключително благоприятен период, тъй като Меркурий вече е директен, превръщайки се в последната планета, която приключи своята ретрограда. Това отваря всички врати за нас и се превръща в основна причина за началото на най-важния период през 2022 година!

Няма да има ретроградни планети от 4 февруари до 29 април, което означава, че ще имаме почти три месеца, за да преобразим живота си и да вземем съдбата в свои ръце.

Какво може да направите в периода без ретроградни планети

⭐️ Можете и дори трябва да сте възможно най-активни в онези области, които са най-важни за вас. Може да става дума както за любовни и семейни дела, така и за работа. Опитайте се да анализирате текущата ситуация и да подредите правилно приоритетите, тъй като три месеца ще отминат сравнително бързо.

Какво да очаква всяка зодия от директния Меркурий

⭐️ Можете да се заемете с най-трудните задачи и дела. Всеки от нас ще може да преодолее всякакви препятствия и да постигне всякакви цели. Основното нещо е да не надценявате способностите си и да планирате нещата по-внимателно.

⭐️ Можете да започнете да правите нещо ново. Говорим за продължителни дейности – ремонти, нов бизнес, нови хобита, начало на нови взаимоотношения. Всичко това изисква от нас да изразходваме сили и енергия, но през февруари, март и април тези сили ще бъдат много по-големи от обикновено.

⭐️ Можете и дори трябва да обновите дома и външния си вид. Това е идеалният момент да пренаредите, да купите нови мебели за къщата или да актуализирате гардероба си, да промените прическата си. Всичко ново ще бъде много полезно.

⭐️ Може да срещнете нови хора. Вероятно много от нас ще намерят сродна душа или ще срещнат някой, който ще ги вдъхнови за нещо важно и интересно.

Какво да очаква всяка зодия от Възлите на съдбата в Телец и Скорпион

Какво не трябва да правите до 29 април

✨ От 4 февруари до 29 април не се отказвайте от мечтите си. Ако вече сте започнали пътя към някаква цел, тогава ще бъде по-изгодно от енергийна гледна точка да продължите този път. Всеки изпитва страхове от време на време, но трябва да се научите как да ги преодолявате.

Не можете да бъдете неактивни. Няма проблем, ако искате почивка през този период. Почивката, напротив, ще бъде много полезна. Това предупреждение се отнася по-скоро до неправилно разпределение на силите. Няма нужда да се занимавате с глупости, да отлагате нещо за по-късно и също така да чакате, докато късметът дойде при вас. Успехът ще се роди в нас, няма да дойде отвън. Това е предимството на директното движение на планетите.

Най-успешните и магични дати през февруари

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти