Магичен ден! Меркурий и Юпитер стават директни: ето какво да очаква всяка зодия

юпитер меркурий зодии
Снимка: iStock

Блaгоприятен ден за всички ни! Днес натъпва дългоочакваното излизане от последния ретрограден Меркурий за 2021 г: това ще се случи точно в 17:17. Бележи се начало на много добър период, тъй като Юпитер също стана директен (01:36ч).

През октомври няколко планети излизат от ретроградност наведнъж и животът започва да увеличава скоростта си. Плутон премина в директно движение на 6 октомври, Сатурн - на 11 октомври. Подкрепата на тези планети и Меркурий и Юпитер  ще се отрази по полезен начин върху човечеството.

Директното движение на Юпитер ще подобри уменията ви за общуване, което ще улесни намирането на правилните хора, изграждането на кариера, сключването на изгодни сделки, наемането на добри служители или започването на мечтаната работа. Ще имате възможност да преоткриете себе си.

Юпитер също хвърля свелина върху финансите: неговото влияние ще ви помогне да управлявате средствата си разумно, да предотвратите разхищенията и да насочите парите си към полезни проекти.

Имайте предвид, че енергията на Меркурий е много силна, все пак тази планета е една от най-важните в хороскопа. Последният период на ретроградност е към своя край, което означава, че ни очаква приятна промяна, особено от страна на комуникацията и взаимоотношенията.

За да разберете как всичко това ще се отрази на вашата зодия, продължете в галерията:

Меркурий и Юпитер стават директни: как ще повлияе това на зодиака

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти