Днес настъпва 26-ти лунен ден: бъдете внимателни към изпратените от съдбата знаци

Днес настъпва 26-ти лунен ден: бъдете внимателни към изпратените от съдбата знаци
Снимка: Thinkstock

Луната продължава да е в знак Телец до 10:32 ч. След това преминава във въздушният знак Близнаци.

Луната е намаляваща и не е благоприятно за предприемане на важни стъпки.

Добре е да изчакате да мине новолунието и да стане растяща.

26-ти лунен ден (от 02:23 ч. нататък) е ден на мъдростта и познанието на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит.

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Много енергия отива за празни приказки - следете за думите си или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Бъдете предпазливи – не допускайте високомерие от ваша страна, тъй като може много да загубите. Не се препоръчва физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените помещения. Няма да е зле, ако в този ден се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели.

Снимка: Thinkstock

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

За бизнес е опасен този период.

За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции.

Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса, в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения.

И понеже все пак трябва да се работи, то нека работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите. Подстригване и подравняване на косата не планирайте.

Снимка: Thinkstock

Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Размахайте коси, срешете ги и излезте на улицата с непокрита глава дори за малко. В този ден вашите коси са настроени за интензивно поглъщане на енергиите на Природата – Вятъра, Слънцето и Въздуха.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти