Днес е най-късметлийският ден от март - всичко ще си дойде на мястото, особено за една зодия

детелина късмет
Снимка: Istock

Март е месецът, в който най-сетне можем да захвърлим зимните тревоги и да е заредим с нова енергия за предстоящия сезон на Овена, с който се бележи и началото на новата астрологична година. Днес е и един много специален ден, който се очертава да бъде зареденият с най-много късмет ден от месеца. 

Днес е денят на съвпада на Венера с Нептун в Риби, което означава, че ще чувстваме как всичко около нас сякаш разцъфтява и процъфтява. Венера и Нептун са планети, които се чувстват добре в компанията си и карат нещата да изглеждат доста по-лесни и плавни.

Ето защо 13-ти март се очертава като ден, който ще ни накара да се чувстваме свободни и сякаш всичко най-сетне си идва по местата.

Като астрологичен бонус, тогава излизаме и от сянката на ретроградния Меркурий (двуседмичния период след ретроградие). Днес започва период с нула на брой ретроградни планети. Определено ще бъде един освобождаващ ден, зареден със силна енергия и много позитивизъм.

Днес е особено добър и късметлийски ден за Рибите, които ще плават в море от спокойствие в този ден, а другите водни знаци - Рак и Скорпион, също с лекота ще се пуснат по течението и ще се чувстват безгрижни. Като цяло водните знаци ще се облагодетелстват най-много!

За 5 зодии: пролетта носи велики новини и изненади

Астролозите предричат, че 13 март ще бъде особено късметлийски ден за водните зодии и най-вече за Рибите, но пък огнените и въздушни знаци могат да се оглеждат за 25-ти март, когато ще дойде техния ред да поемат инициативата. Тогава имаме взаимодействие между Венера, Овен и Слънцето, което ще донесе смелост, блясък, много любов и красота и то най-вече на огнените и въздушни знаци. Представителите на зодия Овен, Лъв и Стрелец ще изпъкнат в този ден и ще имат силата да покоряват нови върхове.

Която и да е вашата зодия, радвайте се на месец март. Той може би няма да донесе идеалните обстоятелства за всеки, но поне трябва да сме благодарни, че преминахме успешно през по-тъмните дебри на януари и февруари!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти